اگر این روزها به شهرهای شمالی كشورمان سفر كنید، حتماً از عطر گلهای بهار نارنج سرمست خواهید شد.
مناطق رویش یا كشت آن در مناطق شمالی و جنوبی ایران است.
بهار نارنج همان شكوفه درخت نارنج است كه در فصل بهار درخت را زینت داده، در پاییز و زمستان، جای خود را به میوه نارنج می دهد. این گل اگرچه در پخت مربا مورد استفاده قرار می گیرد، ولی كاربرد اصلی آن به همان صورت گل خشك و به خصوص عرق در طب گیاهی است.
برای مصرف دارویی، شكوفههای بهار نارنج را صبح زود که به حالت غنچه ی نشكفته است، می چینند و سپس در محلی تاریك سریع خشك می كنند تا تغییر رنگ ندهند.