وبسایت خبری کوردنیوزر،خبرها و رویدادهای ایران و جهان و مناطق کردنشین را در معرض دید بازدید کنندگان وکاربران محترم قرارمیدهد.ولازم به ذکراست وبسایت کوردنیوزکاملامستقل و وابسته به هیچ یک از جناحهای سیاسی نمیباشد. باتشکر مدیر وبسایت :علیرضاحسینی سقز
ثعلب (ارکیده)
28 / 8 / 1391 ساعت 5:33 | بازدید : 5578 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )


ثعلب (ارکیده)

ثعلب (ارکیده)

 

 


a. اسامی:
i. نام علمی: Orchis L. (خانواده orchidaceae)
1. معنای آن:
ii. نام های عمومی و معنای آن ها: Salep Orchis, Dog’s cods, Fly flowers, Frogwort, Standelwort, Standergrass
b. مقدمه و پیشینه تاریخی: این جنس در ایران 11 گونه علفی چند ساله دارد. گونه های متفاوت آن در مناطق خاور میانه، قفقاز، نواحی مدیترانه ای، اروپای مرکزی و کریمه نیز می روید. غده های خشک شده به مصرف دارویی می رسند و حاوی ترکیبات موسیلاژ، نشاسته، پروتئین و قند می باشد. در ایران علاوه بر مصرف دارویی در بستنی و شیرینی سازی نیز به کار می رود.
c. ترکیبات مهم: موسیلاژ، نشاسته و پروتئین
d. مصارف دارویی تایید شده: ندارد
e. مصارف دارویی تایید نشده: موسیلاژ موجود در آن حالت التیام بخش در موارد التهاب مخاط  دارد.اثرات کاهش کلسترول، صفرا آوری، ضد دردی و کاهش قند خون نیز برای آن گزارش شده است. همچنین برای نفخ، سوزش سر دل و اسهال کار برد دارد.
f. عوارض جانبی: ندارد
g. منع مصرف: ندارد
h. در حاملگی و شیر دهی: توصیه ای نشده است.

 

پی نوشت: عکس گیاه مربوط به Orchis militaris L می باشد که از سایت Wikipedia گرفته شده است.

|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


شاه پسند
28 / 8 / 1391 ساعت 5:33 | بازدید : 6103 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )


شاه پسند

شاه پسند

 

نام علمی: Verbena officinalis L. 

 نام عمومی:  Common Vervain, Common Verbena


مقدمه و پیشینه تاریخی: این جنس در ایران یک گونه گیاه علفی چند ساله دارد (V. officinalis). گیاه مذکور جنبه دارویی دارد اما در طب سنتی ایران جایگاهی ندارد. گیاهی علفی،  پایا، دارای ساقه چهار گوش و زاویه دار به ارتفاع 30 تا 80 سانتی متر که به حالت خودرو می روید. در آسیا، اروپا  و آفریقا می روید. برگ های متقابل، بیضوی دراز با دندانه های عمیق و گل هایی به رنگ سفید گلی یا سوسنی دارد. جام گل حالت قیفی دارد.

قسمت مورد استفاده گیاه برگ یا تمام اندام هاست. طعم آن تلخ، گس و بوی آن در صورت مالش دادن بین انگشتان معطر و کاملآً محسوس است. به همین دلیل زنبور عسل را به سمت خود جلب می کند.  نوع مورد استفاده در قدیم گیاه با مورد امروزه شباهت چندانی ندارد. مصارف قدیمی گیاه هم بیشتر جنبه تشریفاتی داشته مثل تطهیر و تمیز کردن محراب یا تهیه نوعی تاج. شاه پسند دارویی به نظر می رسد که مقامی بلند در امور جادوگری داشته است. شهرت درمانی تب بری و رفع دردهای عصبی آن تا قرن 18 ادامه داشته است.
c. ترکیبات مهم: ، تانن، ایریدوئید ها ( شامل گلیکوزیدی به نام وربنالین که در اثر خشک کردن ناصحیح از بین می رود)، موسیلاژ و ماده تلخ.
d. مصارف دارویی تایید شده: ندارد
e. مصارف دارویی تایید نشده: مشکلات دهانی و موکوس حلق، مشکلات تنفسی، مثل سرفه و آسم، رفع درد و کرامپ ها
f. عوارض جانبی: ندارد
g. منع مصرف: حاملگی
h. در شیر دهی: مصرف آن توصیه نمی شود 

|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


ریحان
28 / 8 / 1391 ساعت 5:33 | بازدید : 6710 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

ریحان

ریحان
نام علمی: .Ocimum basilicum L
نام عمومی: Sweet basil
تیره گیاهی: Lamiaceae
نام تجاری: Basilici herba

مشخصات ظاهری گیاه:
گیاهی است یکساله با ساقه چهارگوش به صورت افراشته و منشعب به ارتفاع 15 سانتی متر تا 1 متر. برگهایش تخم مرغی تا سرنیزه ای و متقابل که در سطح فوقانی نرم و صاف و در سطح تحتانی برروی رگبرگها کرک دارد. برگها در حاشیه کمی دندانه دار بوده و رنگ برگ سبز و گاهی شدیداً بنفش رنگ می شود.برگهای واقع در سرشاخه های گل دار به شکل پهن و تخم مرغی شکل، نوک تیز، خشن و به بلندی کاسبرگها و اغلب بنفش رنگ هستند. مجموعه گل ها به صورت چرخه های دارای 6 گل آذین دیده می شود. گلبرگها سفید یا صورتی یا چند رنگ هستند. تعداد پرچم ها 6 عدد است. میوه به صورت فندقه کوچک، تقریباً کروی حاوی چهاردانه خیلی کوچک بیضوی به رنگ قهوه ای تا سیاه می باشد. برگها دارای بوی معطر مطبوع و طعم گرم و قابض و اندکی شور می باشند.

رویشگاه:
منشا اولیه گیاه احتمالاً از آسیا بوده ولی امروز در بسیاری از کشورهای جهان خصوصاً در کشورهای نواحی مدیترانه کاشته می شود. کشورهای فرانسه، مراکش، ایتالیا، مصر، بلغارستان، مجارستان ، هند و امریکا از پرورش دهندگان عمده این گیاه هستند. پرورش این گیاه در اغلب نواحی ایران در محیط باز و گل خانه معمول می باشد.

بخش مورد استفاده:
اندام هوایی گیاه

موارد مصرف:
کاربرد تایید شده: ندارد.
کاربرد غیر رسمی: فرآورده های حاوی گیاه در درمان کمکی احساس پری و نفخ، تحریک اشتها و هضم و به عنوان مدر استفاده می شود. در طب چینی در موارد اختلال عملکرد کلیه، زخم لثه و کرامپ های معده به کار می رود. در طب هندی نیز در درد گوش، آرتریت روماتوئید، بی اشتهایی عصبی، خارش و بیماری های پوستی، آمنوره و دیسمنوره، مالاریا و سایر بیماری های همراه با تب کاربرد دارد.از اسانس گیاه در صنایع کنسرو سازی و آرایشی-بهداشتی استفاده می شود.
کاربرد در هومیوپاتی: موردی یافت نشد.
کاربرد در طب سنتی:از گیاه به عنوان ضد التهاب، اشتها آور و ضد اسهال استفاده می شده است.

مهمترین ترکیبات:
ترکیبات موجود در اسانس (به طور عمده شامل کاویکول متیل اتر/استراگول، لینالول واوژنول)، مشتقات کافئیک اسید و فلاونوئید ها (شامل کوئرستین و کامفرول گلیکوزید ها)، تانن ها
نحوه، مقدار و مدت مصرف:
نحوه آماده سازی برای مصرف: گیاه را در حدود 150 میلی لیتر آب داغ می ریزند و پس از چند دقیقه میل
می شود. مصرف خوراکی اسانس گیاه تا مشخص شدن اثرات سرطان زای آن توصیه نمی شود.
مقدار و مدت مصرف: می توان مقدار 3 گرم گیاه را 2 تا 3 بار در روز مصرف نمود. بهتر است تا مشخص شدن اثرات دقیق سمی از مصرف اسانس خودداری شود.

مصرف در بارداری:
به دلیل اثر جهش زای استراگول که به صورت برون تنی و در آزمایشات حیوانی مشاهده شده است نباید از اسانس گیاه در دوران بارداری استفاده شود.
مصرف در شیر دهی:
به دلیل نبود مطالعات کافی در این زمینه توصیه نمی شود. مصرف اسانس گیاه به دلیل اثرات خطرناک احتمالی بر مادر و نوزاد ممنوع است.

تداخلات دارویی و غذایی:
مطالعه ای در این زمینه وجود ندارد.

عوارض ناخواسته:
در دزهای درمانی عارضه ای با مصرف گیاه گزارش نشده است. استراگول در حیوانات سبب ایجاد سرطان کبد شده اما در مطالعات انجام شده فعلی برای انسان غیر سمی گزارش شده است. با این حال تا زمان مشخص شدن دقیق اثرات سرطان زای اسانس گیاه بهتر است از مصرف خوراکی آن اجتناب شود.
موارد منع مصرف:
بارداری، شیردهی، نوزادان و اطفال خردسال

فارماکولوژی:
اثر ضد میکروبی گیاه بر برخی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی و همچنین شماری از قارچ های بیماری زا و غیر بیماری زا بررسی شده است و گونه ای از ریحان (ریحان فرانسوی) اثر خوبی روی قارچ ها داشته است. عصاره آبی و الکلی برگ های ریحان فعالیت ضد ایجاد زخم در دستگاه گوارش موش آزمایشگاهی نشان داده است که این اثر را مربوط به فلانوئید های گیاه می دانند. اثر ضد اسهال گیاه احتمالاً به دلیل وجود تانن های آن است.

فرآورده های دارویی در ایران:
فرآورده ای وجود ندارد.

 

پی نوشت: مطالب فوق برگرفته از کتاب "گیاه درمانی با گیاهان دارویی رایج ایران" تالیف اینجانب و سایر همکاران زیر نظر استاد محترم جناب آقای دکتر غلامرضا امین می باشد.

|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


دانلود مقاله علمی در انجمن علمی تامین رایگان مقالات گیگا پیپر
28 / 8 / 1391 ساعت 5:33 | بازدید : 5505 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

یکی از مشکلات بسیاری از دانشجویان و محققین نداشتن دسترسی به پایگاه های اطلاعاتی و ژورنال های علمی است. از طریق سایت گیگا پی پر که در زیر معرفی شده است شما می تونید بعد
از عضویت در سایت، درخواست های مقاله رایگان خود را ارسال کنید. پاسخ دهی بسیار سریع به مقالات و پوشش گسترده بر دیتابیس ها بطور رایگان ویژگی منحصر به فرد گیگاپیپر است.
پس از ارسال در خواست مقاله، به سرعت میتوانید مقاله علمی خود را دانلود نمایید

سعی کنید حتما قوانین سایت گیگا پیپر رو قبلا از شروع به فعالیت بخونید. نحوه ی عضویت در گیگا پی پرهم از طریق ارسال دعوت نامه است.

دانلود مقاله علمی در
انجمن علمی تامین رایگان مقالات گیگا پی پر
www.gigapaper.net

آدرس وبلاگ
http://fulltext.blogfa.com/

طریقه عضویت    
http://www.gigapaper.net/gigaforum/invitation.php

راهنمای سایت   
http://gigagiga.pbworks.com/

|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


دارواش
28 / 8 / 1391 ساعت 5:33 | بازدید : 7884 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

a. اسامی:
i. نام علمی: Viscum L. (خانواده loranthaceaea)
ii. نام های عمومی و معنای آن ها: European mistletoe, White mistletoe

b. مقدمه و پیشینه تاریخی: این جنس در ایران یک گونه گیاه نیمه انگل دارد (V. album) که معمولاً روی درختان جنگلی و مثمر دیده می شود، درختانی که بیشتر مورد هجوم گیاه قرار می گیرند عبارتند از: ممرز، انجیلی، نارون، بارانک، زالزالک، سیب و گلابی که اکثراً از خانواده رزاسه هستند. در اروپا تا ایران پراکندگی دارد. ظاهراً در طب سنتی از دانه های آن برای التیام و تسکین زخم و دردهای موضعی استفاده می کرده اند.


c. ترکیبات مهم: موسیلاژ، فلاونوئید ها، لیگنان ها و تری ترپن ها


d. مصارف دارویی تایید شده: روماتیسم و درمان تومور (همراه داروهای دیگر)


e. مصارف دارویی تایید نشده: درمان بیماری های تخریبی بافت های اتصالی


f. عوارض جانبی:  مصرف آن در سال 1981 ممنوع شد و البته امروزه تنها با دزهای درمانی و تحت نظارت پزشک ممکن است مصرف شود. عوارض جانبی شامل تب و لرز، سر درد، آنژین، مشکلات گردش خون و ... است وکلاً گیاهی سمی در نظر گرفته می شود.
g. منع مصرف: حساسیت مفرط به پروتئین ها، عفونت های شدید و مزمن (مثل سل و ایدز)، هایپر تیروئیدیسم، مشکلات التهابی یا تب دار، تومور های سیستم عصبی مرکزی و نخاع است.
h. در حاملگی و شیر دهی: نباید مصرف شود. گاهاً اثر سقط جنین نیز داشته است.

|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


پامچال
28 / 8 / 1391 ساعت 5:33 | بازدید : 6286 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

پامچال

پامچال

a. اسامی:
i. نام علمی: Primula L. از خانواده Primulaceae (تیره پامچال)
ii. نام های عمومی و معنای آن ها: Cowslip (P. veris گل خرغوس، نوعی پامچال)

b. مقدمه و پیشینه تاریخی: این جنس در ایران 6 گونه گیاه علفی دائمی زودرس و بهاره دارد. دو گونه انحصاری ایران هستند (P. heterochroma و P. gaubaeaena) و سایر گونه ها در قفقاز، بخش شرقی اروپائی روسیه، غرب سیبری، آناتولی، عراق، افغانستان، آسیای مرکزی، پاکستان و مغولستان نیز می روید. گیاه پامچال را با گل آن که در ابتدای بهار می روید می شناسیم و البته به عنوان یک گیاه تزئینی. با این حال گونه ای از جنس Primula به نام P. veris دارای اثرات درمانی تایید شده ای است. گیاهی علفی با طول حدود 10 سانتی متر با ریزومی کوتاه و درشت است. قسمت های سبز گیاه با کرک هایی به اندازه حدود 2 میلی متر پوشیده شده اند. گل های این گیاه که در سر ساقه به یک طرف برگشته و به صورت خوشه ای هستند زرد رنگ و معمولاً بدون بو هستند. گیاه بومی مناطق مرکزی اروپا تا کوه های جنوبی آن جاست. گیاه زیرگونه های زیادی دارد. قسمت مورد استفاده گیاه ریشه ها و گل ها هستند.
c. ترکیبات مهم: در گل ها ترکیبات فلاونوئیدی (مثل روتین، کامفرول و کوئرستین)، پریمین، ساپونین های تری ترپنی و در ریشه ها گلیکوزید های فنولی (که در نتیجه خشک کردن ریشه به ترکیب معطر 5 متوکسی متیل سالیسیلات تبدیل می شوند) و ساپونین های تری ترپنی است.
d. مصارف دارویی تایید شده: در درمان سرفه و برونشیت. گل ها اثر خلط آور دارند و ریشه ها نیز به دلیل وجود ترکیبات تری ترپنی (شامل پریمولیک اسید) اثر خلط آور و مدر دارد. نحوه عمل این ترکیبات را در برخی مقالات تحریک عصب واگ ذکر کرده اند.
e. مصارف دارویی تایید نشده: به صورت خوراکی برای بی خوابی، اضطراب و به عنوان تونیک (مقوی) قلب به کار می رفته است. همچنین گل آن برای افرادی که از ضعف سیستم عصبی و لرزش ماهیچه ها و درد های عصبی رنج می برده اند در طب عوام تجویز می شده است و از ریشه نیز برای درمان سیاه سرفه، آسم، نقرس، آرتریت روماتوئید، خواب آلودگی، کرامپ های معده، اسکوروی و دردهای عصبی استفاده می شده است. به شکل موضعی هم برای درمان سر درد و رفع آلودگی های پوستی استفاده داشته است.
f. عوارض جانبی: عوارض جانبی مهمی در دزهای درمانی آن ذکز نشده است و تنها ترکیب پریمین در گیاه (در گل ها) است که قابلیت ایجاد حساسیت در افراد را دارد.
g. منع مصرف: موردی ذکر نشده است
h. در حاملگی و شیر دهی: موردی ذکر نشده است.

|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


آلاله
28 / 8 / 1391 ساعت 5:33 | بازدید : 6182 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

   آلاله

آلاله


a. اسامی:
i. نام علمی:  Ranunculus L.- Ranunculus arvensis L. یا R. sceleratus ( خانواده Ranunculaceae)
1. معنای آن:
ii. نام های عمومی و معنای آن ها: Marsh crowfoot, celery leaved crowfoot, water celery

b. مقدمه و پیشینه تاریخی: گیاهی یک ساله، به ار تفاع 15 تا 60 سانتیمتر و دارای ساقه منشعب و توخالی است. برگ های آن دارای پهنکی با بریدگی های عمیق و گل هایش به رنگ زرد روشن است. فراوانی آن بیشتر در گل و لای مناطق مردابی، گودال ها، کنار استخرهای طبیعی  در اماکن مجاور با رودخانه هاست. از مشخصات گیاه این است که هر پایه آن اگر در محیط مساعد باشد تعداد فراوانی (حدود 70 تا 100 گل می دهد). پراکندگی آن بیشتر در نیمکره شمالی است. این جنس در ایران 55 گونه علفی یک ساله و چند ساله دارد. حدود 20 گونه آن انحصاری ایرانند و بقیه گونه ها را در مناطق مدیترانه ای، عراق، افغانستان، آسیای جنوب غربی، ترکمنستان، سوریه، لبنان، شبه جزیره بالکان، پاکستان، مراکش، جزیره قبرس  و ماورای قفقاز نیز می توان یافت. در ایران این گیاه را در مناطق پر آب مثل ناحیه شمالی و اطراف تهران می توان یافت. تاریخچه مداوای بیماران با این گیاه به قرون گذشته بر می گردد. در زمان قدیم آن را برای ایجاد مسمومیت به کار می بردند و فرد مصرف کننده دچار حالتی از مسمومیت با چهره ای ظاهراً خندان می شد. در سال 1798 آقای Gilibert و همکارانش مصرف شیره رقیق شده گیاه را در درمان تنگی نفس، بیماری سل، حالت زردی، زخم های مثانه و برخی موارد دیگر توصیه کرد. سابقاً در نواحی مالاریا خیز برای رفع تب های نوبه به کار می رفته و برای این کار له شده گیاه را روی مچ دست قرار می دادند. با این حال برای افرادی که پوست حساس داشتند و همچنین برای زنان و اطفال تجویز نمی کردند. همیچنین گونه R. bulbosus گونه ای دیگر از آلاله است که پراکندگی مشابهی با گونه قبل دارد و در مناطق شمالی اروپا و آمریکای شمالی نیز می روید. غده مدور زیر خاک این گیاه مشخصه آن است. گل های گیاه زرد رنگ هستند. غده گیاه اثر سمی دارد و له شده آن را اگر به پوست بمالند در طی نیم ساعت ایجاد حالت سوزش و برجستگی های تاول مانند می کند. در برخی کشور ها مثل آلمان از جوشاندن گیاه محلولی به دست می آورند برای رفع تبخال. در ایتالیا هم برای رفع ساتیک مزمن (به طور موضعی) استفاده می شده. با این عمل تاول هایی ایجاد می شود که مایع درون آن را خارج می کردند. رویه درمانی دردناک اما نتیجه بر طبق گزارشات رضایت بخش بوده است. این نوع مداواها تنها در زمان قدیم و بین مردم رایج بوده است. امروزه به دلیل اثبات اثرات سمی گیاه استفاده از آن به کلی ترک شده است. گونه های دیگری از آلاله مثل R. trichophyllus (با درجه سمیت کمتر در نواحی مردابی ایران و در اروپا که برای درمان تب های نوبه ای، رماتیسم و آسم از آن استفاده می شده است)، R. arvensis (با گل هایی زرد و برگ هایی منقسم به قطعات باریک که در نواحی شمالی ایران می روید و در اروپا به عنوان تب بر و درمان آسم و نقرس استفاده می شده)، R. muricatus (با گل هایی زرد و برگ هایی با پهنک منقسم به دندانه های عمیق که در شمال ایران می روید و اثرات درمانی اش شبیه گیاه قبلی است). گونه هایی از آلاله هم در ایران وجود ندارند و البته هیچکدام اثر درمانی قابل ملاحظه ای ندارند و اثرات سمی و تاول زای آن ها باعث شده توجه چندانی از نظر درمانی به آن ها نشود.


c. تر کیبات مهم: از ترکیبات مهم گیاه آلاله می توان به گلیکوزید رانونکولین اشاره کرد که در هنگام خرد شدن گیاه به پروتوآنمونین که ترکیبی فرار و سوزاننده است تجزیه می شود که این ترکیب هم سریعاً دیمر (دو تایی) می شود به ترکیب آنمونین که غیر التهاب زاست. اگر گیاه خشک شده باشد توانایی تشکیل پروتوآنمونین را ندارد. تر کیبان موجود موجب ایجاد علائم سمیت التهابی می شوند. همچنین گفته می شود که گیاه موجب ایجاد علامت های خواب آلودگی و خستگی در فرد می شود.


d. مصارف دارویی تایید شده: ندارد.


e. مصارف دارویی تایید نشده: R. bulbosus (Bulbous buttecup)در هومیوپاتی (که در آن معمولاً از مقادیر بسیار کم استفاده می شود) برای درمان بیماری های پوستی، روماتیسم، نقرس، دردهای عصبی، آنفولانزا و مننژیت استفاده می شود.  R. acris (Buttercup) نیز موارد درمانی مشابه دارد و دارای ترکیبات مشابهی است. گیاه R. sceleratus (poisonous buttercup) نیز دارای ترکیبات مشابه و اثرات مشابه است. گونه دیگری از Ranunculus داریم به نام R. ficaria که به نام فارسی مامیران است و در ترکیبات و اثرات با گیاهان قبلی متفاوت است.


f. عوارض جانبی: گیاه تازه اصولاً سمی است و حتی اگر حیوانات آن را مخلوط علوفه مصرف کنند باعث تورم دستگاه گوارش و ناراحتی های گوارشی می شود و ممکن است اعمال گردش خون و دستگاه تنفسی را نیز دچار اختلال کند و در مواردی منجر به مرگ شده است. در انسان به صورت خوراکی می تواند منجر به التهاب دستگاه گوارش، اسهال و التهاب در مجاری ادراری شود و به صورت موضعی سبب ایجاد تاول و التهاب پوستی گردد. در صورت مسمومیت خوراکی استفاده از چارکول فعال و شتشوی معده توصیه می شود و در تماس موضعی استفاده از ترکیبات ضد التهاب پس از شستشو کامل موضع با محلول پرمنگنات پتاسیم توصیه شده است. گفته می شود که سمیت گیاه خشک شده بسیار کمتر از گیاه تازه است (به دلیل تغییر برخی ترکیبات و عدم توانایی تبدیل رانونکولین به پروتوآنمونین)


g. منع مصرف: در خانم های حامله به طور قطع منع مصرف دارد.
h. در حاملگی و شیر دهی: توصیه نمی شود.

|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


ساقي بؤكوئ ده جي بؤكوئ ده جي؟ تؤش له به رئه وملهورانه مل كه جي؟
پنج شنبه 25 / 8 / 1391 ساعت 6:35 | بازدید : 6481 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
برچسب‌ها: "عليرضاحسيني سقز" ,

موضوعات مرتبط: عكسها , عكسهاي گوناگون , ,

|
امتیاز مطلب : 26
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7


برای ششمین بار در کشور سایپا به عنوان صادرکننده ممتاز کشور برگزیده شد.
17 / 8 / 1391 ساعت 6:17 | بازدید : 5140 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
سایپا95سایپا95

شرکت سایپا با کسب عنوان صادرکننده نمونه برای ششمین بار در کشور به عنوان پرافتخارترین شرکت خودروسازی در زمینه صادرات جایگاه صادرکننده ممتاز را از آن خود کرد. مهندس سعید مدنی مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به نمایندگی از مجموعه بزرگ کارکنان و کارگران سایپا لوح و تندیس صادرکننده ممتاز کشور را از محمدرضا رحیمی معاون اول رییس جمهور، دکتر مهدی غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت و حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی نایب رییس مجلس شورای اسلامی دریافت کرد.

در شانزدهمین مراسم تجلیل از صادرکنندگان نمونه کشور که با حضور معاون اول رییس جمهور، وزیر صنعت معدن و تجارت و نایب رییس مجلس شورای اسلامی و جمع کثیری از صادر کنندگان، تجار، تولیدکنندگان و کارآفرینان برتر کشور برگزار شد، شرکت سایپا  برای ششمین بار موفق به کسب عنوان صادرکننده نمونه در ایران شد و تندیس و لوح تقدیر صادرکننده ممتاز کشوری را نیز از آن خود کرد.بر اساس این گزارش مهندس سعید مدنی مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به نمایندگی از مجموعه بزرگ کارکنان و کارگران سایپا تندیس صادرکننده ممتاز کشور را از محمدرضا رحیمی معاون اول رییس جمهور، دکتر مهدی غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت و حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی نایب رییس مجلس شورای اسلامی دریافت کرد.
کسب رتبه اول صادرات خودرو کشور، افزایش 100 درصدی میزان صادرات و کسب رتبه اول فروش خودروسواری در بازار عراق باعث شده است که این شرکت خودروساز در عرصه صادرات بی رقیب باقی بماند.از جمله مهم ترین دلایل انتخاب شرکت سایپا به عنوان صادرکننده ممتاز تداوم روند صعودی صادرات، سودآوری در صادرات، خدمات پس از فروش گسترده در خارج از کشور، تعهد مدیریت ارشد سازمان به تحقق اهداف صادراتی جهت کسب جایگاه مناسب و شایسته در بین خودروسازان جهانی، ثبات در سیاست های صادراتی و تاکید بر صادرات سود آور تحت نام و برند ایرانی است.
سایپا امسال در حالی علاوه بر دریافت تندیس صادرکننده نمونه، عنوان صادرکننده ممتاز ایران را نیز به خود اختصاص داده که با وجود مشکلات و موانع بسیار در عرصه تولید، صادرات و مبادلات بانکی بین المللی به علت تحریم ها، اهداف صادراتی خود را با جدیت بسیار دنبال کرده و همواره در حال برنامه ریزی و تلاش برای گسترش صادرات خودرو بوده است.
موفقیت های صادراتی شرکت سایپا علیرغم فضای نامساعد بین المللی نشان از توان صادراتی این شرکت و اهمیت آن در برنامه های استراتژیک سایپا دارد.شرکت سایپا برای سال جاری برنامه صادرات 80 هزار دستگاه خودرو را تدارک دیده است که بخشی از آن از طریق صادرات محصول تیبا با استانداردها و آپشن های روز دنیا محقق خواهد شد.

|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


خودرو تیبا زیبای ایرانی
17 / 8 / 1391 ساعت 6:17 | بازدید : 5589 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
سایپا95

|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نظر سنجی

بنظرشماكدام يك ازشهرهاي كردنشين زيربيشترهدف تهاجم فرهنكي قراركرفته است؟

آرشیو مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان kurdnews و آدرس kordstan.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را د




آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 5108
:: کل نظرات : 151

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 47

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 2893
:: باردید دیروز : 9540
:: بازدید هفته : 12433
:: بازدید ماه : 158864
:: بازدید سال : 987888
:: بازدید کلی : 7136995